Bitcoin

Van een gerenommeerde DJ tot een van de meest invloedrijke Crypto Traders: Ontmoet de wolf van alle straten Scott Melker…

CryptoPotato had de kans om een van de meest invloedrijke cryptocurrency handelaren en een voormalige muziekproducent en DJ – Scott Melker, beter bekend in het veld als The Wolf of All Streets – te interviewen.

Scott Melker staat in de cryptografie bekend als The Wolf of All Streets en is waarschijnlijk een van de meest invloedrijke persoonlijkheden in de gemeenschap in de afgelopen jaren.

Met meer dan 110.000 volgers op Twitter geeft Melker nuttige marktanalyses uit aan zowel beginnende als ervaren crypthandelaren en staat hij bekend om zijn vriendelijke en makkelijke houding.

CryptoPotato had de kans om een exclusief interview te doen met The Wolf of All Streets, waar hij enkele spannende details deelde over zijn reis om handelaar en investeerder te worden, evenals zijn algemene benadering van zowel cryptocurrency als legacy markets.

Iemand bood aan me te betalen in Bitcoin in 2012 Voor DJ’s

Voordat hij The Wolf of All Streets werd, was Melker een gerenommeerde DJ en muziekproducer. The Melker Project speelde, net als zijn artistieke pseudoniem, naast enkele legendes uit de meeste muziekgenres, waaronder maar niet beperkt tot Snoop Dogg, Wiz Khalifa, Enrique Iglesias, T.I., Jason Derulo, Kanye West, Justin Timberlake, Rihanna, Lupe Fiasco, Steve Aoki, enzovoorts.

Melker heeft ook op grote festivals, evenementen en podia over de hele wereld gespeeld, waaronder een tournee van 30 stadions in Japan met Toshi Kubota, Estadio Felix Capriles met Enrique Iglesias, en nog veel meer.

Zijn muziekcarrière was ongetwijfeld een succes, waardoor zijn overgang naar de handel zoveel interessanter werd. Melker deelde dat „de beslissing voor hem enigszins werd genomen“.

Mijn dochter werd geboren in 2015 en ik wilde geen reizende ouder zijn. Ik heb mijn muziekcarrière langzaam afgebouwd en mijn handel uitgebreid. Ik was ook aan het pushen naar 40 jaar oud en wist dat ik vroeg of laat zou moeten afbouwen„. – Hij zei.

Hij trok ook een vergelijking tussen beide en zei dat ze „vergelijkbaar zijn in die zin dat ik mijn eigen uren houd en beide creatieve bezigheden vind. Elk excuus om geen baas te hebben…“

Zoals velen nam hij in 2016 kennis van de crypto-markt en begon hij deze in 2017 agressief te verhandelen: „Het was een ongelooflijke kans om geld te verdienen, wat de eerste reden was dat ik er aandacht aan besteedde.

In een ietwat grappig verhaal zei Melker dat hij al eerder over Bitcoin Trader had gehoord, „maar hij verwierp het uit de hand, zoals de meeste mensen deden.“ Iemand had hem zelfs aangeboden om te betalen voor een DJ-optreden in BTC in 2012. Als hij had gezien hoe de prijs ervan door de tijd heen evolueerde, zou het zeker een goede deal zijn geweest.

„Ik had dat aanbod moeten aannemen.“

Het bouwen van een aanhang: De Geheime Saus

Het is duidelijk dat Melker in beide gevallen een enorme aanhang heeft weten op te bouwen. Hij heeft meer dan 110.000 volgers op Twitter. Hij heeft een populaire podcast en een regelmatige nieuwsbrief met meer dan 10.500 abonnees.

Toch onthult hij dat het geheim van het opbouwen van een aanzienlijke gemeenschap meer ligt in het harde werk en de toewijding, dan in iets anders.

„Ik heb nooit de intentie gehad om een grote gemeenschap op te bouwen of om een invloedrijke persoon te worden. Ik heb altijd gedeeld op de sociale media, waar ik destijds ook gepassioneerd over was. Dat werd crypto, en om welke reden dan ook kozen mensen ervoor om met mij in contact te treden en te volgen.“

De „geheime saus“ is waarschijnlijk een beetje voor de hand liggend – wees aardig, ga respectvol met mensen om en voeg waarde toe. Ik ben een tevredenstellende machine – ik geloof in het geven van meer dan ik in het leven en in de cryptogemeenschap opneem“.

Cryptocurrency Markets: een droom voor Technische Handelaren

In zijn nieuwsbrief en op zijn Twitter-feed brengt Melker dagelijks verschillende cryptokringen in kaart.

Hij deelde met ons dat hij „bijna volledig technische“ indicatoren gebruikt voor zijn analyse, en voegt eraan toe dat „de crypto-markt een droom is voor technische handelaars omdat het weinig aandacht vraagt voor het nieuws of voor de eigenlijke projecten„.

Melker trok een vergelijking tussen de handel in de crypto en de oude markten. Hij zei dat met crypto, „je kunt kijken naar een grafiek en handelen, wat niet het geval is in andere markten. Er zijn bedrijven waar ik fundamenteel in geloof, maar als handelaar bewegen ze allemaal samen op basis van de koersactie van Bitcoin. Totdat ze op zichzelf staande waarde hebben, ongeacht de Bitcoin, zal ik de meeste van hen als handelaar blijven benaderen“.

Terwijl Melker bij het handelen op de traditionele markten zei dat „je de bedrijven die je verhandelt daadwerkelijk moet begrijpen als het om aandelen gaat. Je moet rekening houden met macro-economische factoren bij het handelen in forex. Het is een heel ander balspel voor mij, daarom ben ik van nature aangetrokken tot crypto.“

Melker’s Tip voor beginnende Bitcoin-handelaars: Alleen DCA

Cryptocurrency trading is iets waar veel mensen zich toe aangetrokken voelen, omdat ze in relatief korte tijd levensveranderende hoeveelheden geld kunnen verdienen. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, en de meeste mensen verliezen uiteindelijk geld.

Daarom vroegen we Melker wat de beste tip is die hij kan geven voor nieuwkomers en handelaren die net beginnen met de markt.

Doe het niet.“ – Hij zei.

In plaats daarvan bood hij een beproefde en bekende strategie aan: het dollarkostengemiddelde (DCA). DCA houdt in dat er een vast bedrag aan Bitcoin wordt gekocht over vaste perioden: bijvoorbeeld elke maand $100 aan BTC kopen.

Natuurlijk kunnen beleggers het aanpassen zoals ze dat willen. Het idee is dat ze over een lange periode Bitcoin kopen, hun gemiddelde instapprijs uitrekken en de risico’s van het kopen van marktkapitalisaties of het verkopen van bodems verminderen.

Dollar-kosten gemiddelde in Bitcoin, zet het weg, wees rijk in de verre toekomst. Als u avontuurlijk wilt zijn, voeg dan Ethereum toe aan de vergelijking. Daarnaast zijn de meeste projecten een gok en moet u slechts een kleiner percentage van uw kapitaal erin investeren.“ – Melker zei.

De 3 projecten die jaren zullen blijven

We vroegen Melker ook of de altcoins terug zullen keren naar hun oude glorie en de hoogtepunten van eind 2017 en begin 2018. Hij gelooft dat „sommigen willen en sommigen niet.“

Maar hij denkt ook dat Ethereum, Elrond en Chainlink de projecten zijn die over tien jaar bij ons blijven.

De Wolf van alle straten heeft zich onthouden van het geven van een precies doel voor Bitcoin in de nabije en verre toekomst. Hij gelooft dat „de wereld er klaar voor is en de prijs moet blijven stijgen. In welk tempo en voor hoelang is iedereen aan het raden.“

Hij zei echter ook dat Bitcoin „de beste kans heeft van elke activaklasse om een onevenredig groot rendement te behalen en deel zou moeten uitmaken van de portefeuille van elke belegger“.

Wat zijn toekomstplannen betreft, was hij kort en bondig:

„Verdien geld, deel ideeën, ga vroeg met pensioen.“