Bitcoin

Menojen satat: Katsaus tämän vuoden Bitcoin Black Friday -tarjouksiin

Joka vuosi Black Friday -niminen ostosloma antaa kuluttajille mahdollisuuden saada parempia tarjouksia tuotteista ja palveluista

. 24. marraskuuta päivä, joka tunnetaan myös nimellä ”Bitcoin Black Friday”, tarjoaa salauksen käyttäjille pääsyn sopimuksiin, kun he ostavat tuotteita digitaalisilla varoilla, kuten bitcoin. Koska bitcoin-hinnat ovat olleet kyynelissä tänä vuonna, Bitcoin Black Friday -loman hulluus on täydessä vauhdissa.

Bitcoin Black Friday on palannut, ja kaikkialla maailmassa on kaikenlaisia ​​sopimuksia.

Salaustalven aikana koko vuoden 2018 ja jopa vuonna 2019 bitcoinien odotettu ostoloma menetti osan hurmaa. Tänä vuonna salaustalouden valtavien voittojen ansiosta Bitcoin Black Friday -suojelijat löytävät kuitenkin monia ainutlaatuisia tarjouksia.

Yksi erityinen verkkoportaali, joka houkuttelee tyypillisesti bitcoin-viettäjiä, jotka etsivät tarjouksia, on suosittu verkkosivusto bitcoinblackfriday.com. Verkkoportaali on tavallista suurempi ja esittelee aktiivisia tarjouksia, bitcoiniin liittyviä tuotteita, laitteistolompakoita, VPN-palveluita, taidetta, ruokaa ja juomia sekä vaatteita.

Tarjoukset sisältävät Trezor, Etoro, Ledger Wallet, Namecheap, Guns N ’Bitcoin, Blockchain Kicks, Blockfi, Start9 Labs, Bitsoaps ja Bitcoin Magazine fyysiset kopiot. Vaatteita ovat Atoms, TFTC, Mycryptowatches, Krypto Threadz, Mt Socks ja Layer One.

Bitcoinblackfriday.com -verkkoportaalissa on myös koulutuspalveluja, kuten „Bitcoin 101“, „Kuinka saada ja hyväksyä bitcoin“ ja „Bitcoinin kiertotalouden rakentaminen“. Bitcoinblackfriday.com on nyt kytketty Bitcoin Magazineen, mutta sen alun perin suunnitteli bitcoiner Jon Holmquist vuonna 2012.

Verkkoportaalin bitcoinblackfriday.com, joka on maailman suurin salausmaksuprosessori, lisäksi Bitpay on ilmoittanut edistävänsä digitaalisen omaisuuden käyttöä myös mustana perjantaina.

„Salakirjoittajien tukemiseksi Bitpay on työskennellyt kauppiaskumppaneidensa kanssa jatkaakseen salaustuotteiden erikoistarjouksia mustana perjantaina 27. marraskuuta 2020“, yritys selitti äskettäin
ilmoitus. „Täydellinen luettelo sekä kuratoitu luettelo salauksen viettopaikoista tänä lomakauden aikana löydät käymällä Bitpay-kauppiaiden hakemistossa.“

Menojen satat: Katsaus tämän vuoden Bitcoin Black Friday -tarjouksiin
Kuluttajat voivat löytää Bitcoin Black Friday -tarjoukset Bitpayn kauppiashakemistosta.

Bitpay-kauppiashakemistolla kuluttajat, jotka etsivät Black Friday -tarjouksia, voivat viettää salauksensa Ace Jewellersissä, Blocklete Gamesissa, Hostkeyssa, Inverdiamondissa, Murf Electric -pyörissä ja ateistikengissä.

„Tämä on win-win salauksen käyttäjille ja Bitpay-kauppiaille“, kertoi Bitpayn perustaja ja toimitusjohtaja Stephen Pair.

Kun bitcoinin hinta on lähellä kaikkien aikojen korkeinta, salauksen harrastajat etsivät tapaa käteiseen ja kuluttavat tulonsa loma-lahjoihin, ja Bitpay-kauppiaat haluavat houkutella uusia ostajia tänä lomaostokautena. Odotamme näiden erikoistarjousten esittelevän kauppiaille ja kuluttajille, että salaus on nopein ja helpoin tapa tehdä ostoksia ”, Bitpay-perustaja lisäsi.

Menojen satat: Katsaus tämän vuoden Bitcoin Black Friday -tarjouksiin
Käyttäjät voivat myös etsiä tarjouksia verkkosivustolta cryptoblackfriday.org, joka esittelee kauppiaita, jotka hyväksyvät erilaisia ​​salausvaroja, kuten LTC, BCH ja ETH.

Lopuksi, toinen verkkoportaalin salakirjoittajat voivat hyödyntää mustan perjantain tarjousten hioamista, on verkkoportaali cryptoblackfriday.org.

„Crypto Black Friday on hakemisto, jossa on verkkokauppoja, joissa voit maksaa bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla“, verkkosivusto toteaa. „Bitcoin (myös Lightning Networkin kautta), litecoin, ethereum, viiva, bitcoin-käteinen, aaltoilu, binance-kolikko [hyväksytään] tässä. Tämä foorumi luotiin juhlimaan Crypto Black Friday, yhden päivän tapahtuma, joka kokoaa yhteen bitcoin-kauppiaat ja bitcoin-käyttäjät. Bitcoinin käyttäjäkunta kasvaa ja bitcoin-maksukokemus paranee, salauskauppiaiden määrä kasvaa vuosi vuodelta. „

Julkaisuhetkellä cryptoblackfriday.org esittelee useita bitcoineihin ja salausvaroihin liittyviä kauppoja sellaisilta yrityksiltä kuin Ellipal, Bitrefill, Namecheap, Cheapair, Bitgear Australia ja Shopify. Valittavana on myös neljä eri osaa, joista korostetaan tuotteita ja palveluita, kuten elektroniikka, vaatteet, matka- ja lahjakortit.

Esimerkiksi vaatetusosassa salauksenkuluttajat voisivat saada alennuksia Airbrushcustoms-, Jojovo-, Dallas Mavericks- ja Elliemei-tuotteista. Elektroniikassa on tarjouksia yrityksiltä, ​​kuten Dish Network, Overclockers UK, Avnet, Openbazaar ja Newegg.

Tämän vuoden Bitcoin Black Friday -tarjousten määrä on melko suuri kuin vuotta aiemmin, ja kauppiaat todennäköisesti hyväksyvät digitaalisen omaisuuden markkinahintojen ollessa niin korkeat.