Bitcoin

Kuinka varhaiset Ethereum 2.0 -pelaajat tuottavat valtavia voittoja

Kuinka varhaiset Ethereum 2.0 -pelaajat tuottavat valtavia voittoja

Ethereum 2.0: n ottaminen käyttöön on ollut mahdollista vajaan viikon ajan, ja sen käyttö on toistaiseksi ollut suhteellisen hidasta, mutta varhaislinnuille voi olla valtava hyöty.

Virallisen talletussopimuksen aloittamisen jälkeen kuuden päivän aikana Bitcoin Evolution on käytetty hieman yli 50 000 ETH: ta, ja otto on ollut suhteellisen hidasta, rajoittuen kovimpiin Ethereumin harrastajiin, mukaan lukien Vitalik itse, joka pudotti 3200 ETH: n, ja kourallinen valaita.

Tähän mennessä sidottu määrä edustaa 9,6% kokonaismäärästä, joten on vielä pitkä matka kulkemaan kynnysarvoon 524 288, joka on talletettava viikko ennen kuin Beacon Chain -geneesi voi tapahtua.

50 332 ETH on sidottu Eth2-talletussopimukseen.

Eth2: n käynnistämiseen tarvitaan 473 956 lisää ETH: ta.

█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ 9,6%

– Eth 2.0 -talletussopimus – Progress Meter Bot (@DepositEth) 10. marraskuuta 2020

Nyt on lähtökohta, että ETH 2.0 -mainnetin 1. joulukuuta julkaisupäivä oli hieman optimistinen, koska se ei voi tapahtua ennen kuin 16 384 validointilaitetta on sitoutunut. Ethereumin ansainta voidaan tehdä DeFi: ssä tuona aikana, joten vain valailla on mahdollisuus heittää varhaisessa vaiheessa niin sanotusti.

Tähän mennessä on talletettu vain noin 10% vaaditusta ETH: sta, joten vaikka saattaa tuntua, että ETH 2 -merkkiketju (vaihe 0) ei välttämättä käynnisty 1. joulukuuta, tämä mahdollisuus on edelleen olemassa: pic.twitter.com/fmLRE715EG

– Omar Bham (Crypt0) (@ crypt0snews) 9. marraskuuta 2020

Laitteisto- ja tekniset vaatimukset solmun suorittamiseksi todennäköisesti lykkäävät suurinta osaa ETH: n haltijoista, jotka odottavat vain, kunnes Beacon Chain on käynnissä ja panostaminen on paljon helpompaa.
Suuret palkkiot Ethereumin varhaisille linnuille

Ne, jotka panostavat ensin, saavat suurimmat edut, koska tuotot vähenevät ajan myötä, kun sidottu määrä kasvaa.

Cinneamhain Ventures -kumppani Adam Cochran on erittänyt tuloskaavion ja todennut, että ihmiset eivät ymmärrä täysin panostamisen etuja.

En usko, että ihmiset ymmärtävät täysin ETH2.0-panostuksen yläpuolta

Minimi ETH: lla, saat noin 36% ~ APY.

1 M ETH: ssa 18% ~ APY.

2,5 M 10,2% APY: ssä.

Hitaan käyttöönoton vuoksi varhaiset linnut tuottavat valtavaa voittoa

– Adam Cochran (@AdamScochran) 9. marraskuuta 2020

Kun uusi lohkoketju alkaa elää vähintään 524k ETH: lla, hän arvioi, että tulot voivat olla jopa 36% APY, vaikka ETH 2.0 Launchpad raportoi tuoton 21,6%: lla, mikä on silti paljon enemmän kuin mikään DeFi-protokolla tällä hetkellä.

Kun miljoona ETH: ta on sidottu, tuotto laskee noin 16%: iin ja laskee 4,9%: iin, kun 10 miljoonaa ETH: ta on sidottu. Nämä tuotot ovat silti paljon parempia kuin jotkut DeFi-tarjoukset, kuten Yearn Financen yETH-holvi, joka tarjoaa niukan 1,3%: n 0,3%: n nostomaksulla.

Massat odottavat

Useimmat ihmiset eivät halua käsitellä juoksevia koneita kotona ja etsivät passiivisia tuloja, joten paalutus ei todennäköisesti käynnisty vasta vuonna 2021. Suuret pörssit, kuten Coinbase ja Binance, todennäköisesti hyppäävät vaunuun, jossa paalutus on palvelu, mikä ilmeisesti myös hyötyy vaihdosta.

Monille tämä on turvallisempi ja helpompi tapa panostaa passiivisiin palautuksiin, joten ehkä suosittu valinta Ethereumin haltijoiden massoille, jotka odottavat merkkiensä hyvää käyttöä. Luonnollisesti tämä kaikki on positiivista hinnoille, joten odota suuria asioita Ethereumille ensi vuonna.