Bitcoin

Blockchain-puremat: Billionaire Bullish on Bitcoin, Updates on Fowler’s Crypto Capital Case and More

Toinen miljardööri-sijoittaja paljasti bitcoin-pussinsa. Silvergate Exchange Network lisäsi toisen pörssin jäsenen. Riot Blockchain, julkisesti noteerattu bitcoin-kaivosyritys, kirjasi puskuritulot suunnitellessaan laajentumistaan.

Ylähylly

Miljardierin bitcoin

Miljardi Yhdysvaltain sijoittaja Stanley Druckenmiller, jonka vain viikkoja sitten sanottiin olevan oikosulussa dollaria, on pitkään bitcoinilla. Maanantaina CNBC-esiintymisessä Druckenmiller paljasti bitcoin-aseman, joka oli huomattavasti pienempi kuin hänen kultahordansa. Hän ennustaa kuitenkin, että bitcoin ylittää kullan pitkällä aikavälillä – lähinnä tuhatvuotisen ja Piilaakson vetovoiman vuoksi salaustilaan. „Suoraan sanottuna, jos kultapanos toimii, bitcoin-veto toimii todennäköisesti paremmin, koska se on ohuempi, epälikvidimpi ja siinä on paljon enemmän beetaa“, hän sanoi. Drunkenmiller pääsi viime viikolla laskusuuntaiseen näkemykseensä Yhdysvaltain dollarista, jonka hän epäilee laskevan seuraavien kolmen tai neljän vuoden ajan.

Botched BSV

Ainakin yhden Bitcoin SV (BSV) -monisig-lompakon protokollamuutos on heikentänyt turvallisuutta ja johtanut menetettyihin asiakasvaroihin. Bitcoin Core -kehittäjä Gregory Maxwell havaitsi, että sen jälkeen kun BSV-kehittäjät poistivat todistetun tapahtumakoodin ja korvasivat sen vanhentuneella versiolla, yhdellä lompakonvalmistajan kotitekoisella hash-toiminnolla on vakavia turvallisuusvirheitä. ElectrumSV-lompakon ns. ”Accumulator multi-sig” -toiminto peruuttaa siirrot, jos enemmän kuin vähimmäismäärä avaimia allekirjoittaa tapahtuman, ja mikä vaarallisempaa, antaa kenellekään mahdollisuuden käyttää multi-sig-varoja ”liian vähän allekirjoituksia (kuten ei kaikki).“ Yksi BSV-käyttäjä, Aaron Zhou, menetti 600 BSV: n hyökkäystä hyödyntäen tätä heikkoutta.

Oikeudelliset liikkeet

Lakimiehet etsivät Reginald Fowleria – jota syytetään salauspankkipalvelun suorittamisesta salauksen valuutanvaihtoon – asiakkaana oikeudenkäyntien mukaan. Fowleria ja kumppania Ravid Yosefia, joka on edelleen vapaana, syytetään pankkitilien avaamisesta eri rahoituslaitoksissa varojen laittomaan varastointiin. Kumppaneiden pankki Crypto Capital on edelleen sidottu 850 miljoonan dollarin salausrahastojen mustaan ​​aukkoon, joka puuttui Bitfinex-pörssistä vuonna 2019. Lokakuussa Fowler harkitsi neuvottelupyyntöjen avaamista uudelleen. Fowlerin asianajajat eivät antaneet mitään nimenomaista syytä halua vetäytyä tapauksesta.

SEN zen

Binance.US on viimeisin Yhdysvaltain pörssi, joka liittyy Silvergate Exchange Networkiin (SEN). 24/7 välitön toimitusverkko sallii salausvaihdon siirtää käteistä keskenään korvaamalla hitaammat tilisiirrot milloin tahansa päivästä. Gemini, Kraken ja ErisX ovat kaikki osallisina palvelussa, jonka ensimmäisen vuosineljänneksen volyymi oli 17,4 miljardia dollaria. „Olemme käynnistäneet erityisopetuksen yritysasiakkaillemme, joten nyt he voivat siirtää dollareita Silvergaten kautta vuorokauden ympäri heti“, Binance.US: n toimitusjohtaja Catherine Coley sanoi. „Se on valtava etu asiakkaille, jotka yrittävät saada varoja Binance.US: ään voidakseen ostaa ja myydä kryptovaluuttoja, ja olemme innoissamme nähdessämme vaikutuksen muuhun likviditeettiin.“

Riot palaa

Riot Blockchain kirjasi kaivostoiminnasta yli 2,4 miljoonaa dollaria kolmannella vuosineljänneksellä, mikä on 42% enemmän kuin vuosi sitten pörssiyhtiön viimeisimmän yritysilmoituksen mukaan, vaikka se toimii neljännesvuosittain 1,7 miljoonan dollarin nettotappiona. Riotin yrityksen kryptovaluuttojen maksuvalmius kasvoi 222 BTC: tä (41%: n kuoppa viime vuoden vastaavasta ajanjaksosta) 7,2 miljoonasta dollarista toisen neljänneksen aikana 9 miljoonaan dollariin kolmannella neljänneksellä. Riot pyrkii laajentamaan Bitmain S19-Pro -kaivoskoneidensa kalustoa 30,1 miljoonan dollarin käteisvaroilla. Riotin osakkeet vaihtoivat käsiä 3,50 dollariin maanantaina, mikä on 32% enemmän kuin viimeisen vuosineljänneksen alusta. Ne ovat nousseet yli 200% vuodessa.

Nopeat puremat

Tarkkailemalla hintoja tarkasti. Kani reiät salausta sisältöä. Koko yön kaupankäyntiistunnot. Jeff Wilser esittelee salausriippuvuuden kasvot. (CoinDesk)
Telos ja avoimen lähdekoodin säätekniikkayhtiö Telokanda Weather Group keräävät ja jakavat Länsi-Afrikan säätietoja lohkoketjussa. (CoinDesk)
Bitcoin tarvitsee filosofiaa, kirjoita kolme akateemista filosofia. (CoinDesk)
CipherTrace-raportin mukaan salausalustat ja käyttäjät ovat menettäneet 100 miljoonaa dollaria toistaiseksi tänä vuonna „DeFi-hakkeroille“. (Salauksen purku)
Libanonin keskuspankki aikoo ottaa käyttöön digitaalisen valuutan vuonna 2021. (Bloomberg)

Markkinoiden äly

Trendiviivat

CoinDeskin Omkar Godbole tutkii kolmea pääsuuntausta, jotka vaikuttavat bitcoinin kahden kuukauden pituiseen ralliin. Saavuttuaan 33 kuukauden korkeimmalle tasolle, joka oli lähellä 16 000 dollaria, asiantuntijat vetoavat lisääntyneeseen institutionaaliseen osallistumiseen (korkean nettovarallisuuden omaavat henkilöt, kuten sijoittaja Stanley Druckenmiller ja julkisesti noteeratut Square- ja MicroStrategy -yritykset), tarjonnan kriisiin (valtavat spot-markkinat ostavat yksityissijoittajilta ja rahastoilta) kuten Grayscalen GBTC-luottamus on merkittävästi vähentänyt bitcoin-tarjontaa, nostaen hintaa); ja tekninen analyysi bitcoinin nousun selittämiseksi. (Harmaasävy, kuten CoinDesk, on DCG: n yksikkö.)

Vaakalaudalla

Sääntelyasiat

„Sääntelyviranomaiset ovat hitaita ja syystä olemme hitaita“, Securities and Exchange Commissionin (SEC) jäsen Hester Peirce sanoi eilen CoinDeskin Bitcoin for Advisors -tapahtumassa.

„Meillä on oltava [prosessi] paikallaan, jotta voimme varmistaa, että muuttaessamme sääntöjä ihmiset ovat huomanneet, että ajattelemme säännön muuttamista, ja he voivat kommentoida“, hän sanoi.

Kun joutuu kohtaamaan nopeasti kehittyvää salausta, Peirce sanoi, että virasto voisi tehdä enemmän aktiiviseksi. Huomaten, että se on vähemmän raskasta kuin näyttää, Pierce sanoi, että SEC: n viisi komission jäsentä yleensä lykkäävät viraston henkilöstöä hyväksymään tai hylkäämään uusia tuotteita, kuten pörssissä käydyt rahastot (ETF).

Eräässä tällaisessa esimerkissä tästä järjestelystä SEC: n sijoitushallinnon osasto lähetti eilen kirjeen, jossa pyydettiin kommentoimaan „pätevän säilyttäjän“ laajennettua määritelmää.

Vastauksena Wyomingin pankkitoimialan äskettäiseen päätökseen vahvistaa varallisuudenhoitoyhtiö Two Ocean Trust pätevänä säilyttäjänä, jolla on oikeus säilyttää asiakkailleen digitaalisia omaisuuseriä, SEC kysyy nyt. Perinteisesti pätevät säilyttäjät rajoittuivat pankkeihin, rekisteröityihin välittäjiin ja tiettyihin johdannaiskauppiaisiin, joihin kaikkiin sovellettiin tiukkaa sääntelyä.

Nyt kun ainakin yksi osavaltio myöntää julkiselle luottamusyhtiölle pätevän huoltajan valtion osavaltion lain mukaan, liittovaltion vahtikoira haluaa lisätä määritelmään selkeyttä.

Toimialajulkaisu Decrypt kirjoittaa: „SEC: n kirje pyytää julkisia kommentteja erilaisiin kysymyksiin, esimerkiksi kuka on jätetty pois hyväksytyn huoltajan määritelmän mukaan, jonka pitäisi olla? Kuka on, kenen pitäisi olla ulkona? Ja mikä tärkeintä, onko Two Oceanin kaltaisilla valtion perustamissa luottamusyhtiöillä samat ominaisuudet kuin pankeilla? “

Riippuen siitä, missä SEC laskeutuu, tämä voi avata oven muille julkisille luottamusyhtiöille – kuten eläkkeille, lahjoituksille ja säätiöille, Avantin johtaja Caitlin Long sanoi – pääsemään salaustilaan.

Kuten Peirce sanoi eilen: „Joissakin olosuhteissa SEC: llä on kehys, joka rakennettiin 1930- ja 1940-luvuilla ja lisättiin ajan myötä“, hän sanoi. „Varmasti nyt, kun näemme esimerkiksi salaustilassa, on alueita, joille meidän on tehtävä muutoksia, ja mielestäni meidän pitäisi liikkua nopeammin … olen kärsimätön siellä.“