Bitcoin

Bitcoin og gull versus Chainlink og markedets alts

Hva er motivasjonen bak å kjøpe et altcoin? For noen er en spesifikk altcoin en oppføring i en annen fasett av det større kryptovalutaområdet. Mens noen tilbyr utvekslingsrelaterte på- og avkjøringsramper, ser de fleste altkoinkjøpere på disse myntene med små markedsdekk rett og slett fordi de kan doble eller til og med tredoble seg i løpet av få dager. Denne evnen til å ballongere og sprekke er den grunnleggende forskjellen mellom Bitcoin og de mindre kjente altcoins, og denne forskjellen har vokst de siste månedene.

Siden Bitcoin begynte å stige jevnlig mot slutten av juli, har naturligvis også kjøpene sine, med investorer som ønsker å komme inn på 2020 bull run

Men er dette den eneste grunnen til at investorer tar Bitcoin, eller ser de på kongemynten som et lokke av sikkerhet i et marked der ustabile altcoins er rike? Når det gjelder det større markedet, hvordan kjøper Bitcoin og altcoin sammenlignet med mer populære investeringsaktiva som gull og aksjer?

I en tale med AMBCrypto sa Michelle O’Connor, VP for markedsføring og Community of Uphold, at brukere på detaljhandelsinvesteringsplattformen kjøper en blanding av eiendeler, inkludert aksjer, råvarer og Bitcoin og altcoins. På aksjesiden er Tesla og JP Morgan raseri, mens gull fremdeles er varmt til tross for augustfallet fra sin heltidshøyde, og legger til at det på kryptosiden er en blanding av det vanlige og det nye.

Bitcoin er fortsatt populært sett fra detaljhandel, med prisen på en stigning på 52 prosent, men mindre altcoins som Chainlink og DigiByte kommer inn på handlingen. O’Connor sa,

“De mest populære eiendelene er faktisk spredt over et bredt spekter fra Universal Gold (tradisjonell safe haven asset) til populære amerikanske aksjer som Tesla, JP Morgan helt til Bitcoin, Link og DGB. “

Man kan forstå interessen for Chainlink, med den nå 5. største kryptovalutaen i markedet som steg fra under $ 2 i mars til over $ 19 i forrige måned, før den falt ned til $ 13,06, ved pressetid. LINK fikk faktisk mye fanfare fra Dave Portnoy, grunnleggeren av Barstool Sports, da han kom inn i Chainlink-markedet, i tillegg til BTC-markedene med tillatelse fra Winklevoss-tvillingene.

Videre har DigiByte siden marsfallet steget fra $ 0,0033 til $ 0,037, før den falt ned til $ 0,024. Sammenlignet med 39 prosent nedgang i LINK og 35 prosent i DGB fra deres årlige topp, har Bitcoin bare falt med 12 prosent, med at kryptovalutaen fortsetter å forsøke å gjenopprette i skrivende stund.

Legg til dette at de to altcoins samlede markedsverdien er mindre enn 2,5 prosent av Bitcoin, og du har et mer nivået marked i Bitcoin enn du gjør i altcoins, hvorfor er det så at alle tre kryptovalutaene ser over 140 prosent handel på måned-til-måned basis?

En teori kan være det faktum at Bitcoin er nærmere gull i sin investeringsmessige betydning enn altcoins som LINK og DGB

Detaljistinvestorer deler sannsynligvis porteføljen sin i spekulative eiendeler, den typen som inneholder poser med LINK, DGB og andre altcoins, og safe-haven eiendeler, den typen som har større markedsverdi som tradisjonelt gull og Bitcoin.

Denne teorien vil si at investorer ser på Bitcoin som sikkerheten innenfor og utenfor kryptovalutaområdet, i et rom okkupert av mer tradisjonelle eiendeler som varer og aksjer. Derfor handler kryptospesifikke detaljhandlere på en av tre måter, spekulative [bare altcoins], konservative [bare Bitcoin] og blandede [altcoins og Bitcoin], enda mer nå enn noen gang før.

Et annet interessant poeng fra O’Connors uttalelse er mangelen på mer etablerte altcoins som ETH og XRP , som begge har sett sterke prissvingninger de siste månedene, spesielt de tidligere. Å ta toppmyntene og de økende altcoinsene og danne en portefølje ut av dem ser ut til å være den nye trenden. Selv om denne trenden virker dårlig strukturert, er det fortsatt et tegn på at Bitcoin, både i faktisk prisbevegelse og i forventede prisbevegelser, holder seg sterk.